Frågestund!

Nu ska vi ha frågestund här på bloggen! Ni får fråga frågor både om oss och såklart om Ulrik Munther. Vi kommer att svara på era frågor fredag den 9:e september. Fråga på!

Nytt på bloggen!

Nu har vi lite nytt på bloggen! För det första så har vi en ny design,vad tycker ni om den? Sen så kommer vi INTE att svara på "chattkommentarer" tex "Allt bra?" eller "Vad gör ni?" osv.. andledningen är att detta är en fánblogg och vi vill att ni kommenterar våra inlägg. Chatta kan ni ju alltid gör i vår chattbox. Vi har även en ny grej här på bloggen. Det går till så här att ni ska skicka in era ritade Ulrik teckningar till [email protected]
Gör så här:
1.Rita en bild på Ulrik eller en till hans ära

2.Fota teckningen och ladda upp den på datorn

3.Skicka din bild via e-post (till oss: [email protected])

4.Om du också har en blogg så skriv gärna bloggadressen så vi kan länka dig i samma inlägg som vi lagt upp din teckning. Skriv gärna en signatur som blir ditt "namn" på bloggen.

Dessutom har vi också börjar göra gratis designar åt andra. En som vi gjort en design till är www.CodySLover.blogg.se som sagt är det helt gratis!



Nu blir det lätt att hålla koll på läxorna!

Vi köpte en kalender till skolan. Men framsidan var så tråkig så vi gjorde en helt ny framsida istället! Vad tycker ni hiss eller diss?





Ulrik tar emot sin guldskiva!

Här är ett klipp från Ulriks releaseparty! Där han tar emot sin guldskiva!

Klicka på länken för att se klippet!
http://video.se.msn.com/watch/video/har-tar-ulrik-emot-sin-guldskiva/apxokuay



Ulrik Munther i Vakna Med The Voice

Igår var Ulrik med i Vakna med the voice. Här är klippen därifrån!



Ulrik Munthers album släpptes idag!

JAA!! Äntligen kom Ulrik Munther album ut,som vi har längtat! Och allla som har förbokat hans album kommer att få den signerad i brevlådan idag!










Ulrik kommer att signera sitt album i dessa städer!

Igår skrev Ulrik på sin facebook att han kommer att signera sitt album i dessa städer:
23/8 17.30 Kungsmässan, Kungsbacka (Rocksbutik inne i mässan)
24/8 17.00 Bengans Citybutiken Göteborg (Östra Hamng. 46-48)
25/8 16.30 Bengans STHLM (Drottningg. 20)
26/8 16.00 Nyköping City (Västra Storg. 24-28)
26/8 18.30 Södertälje City (Storg. 4)
27/8 14.00 Valboköpcentrum Gävle (Valbo 307-309)
28/8 14.00 Sala Mässan, Sala (Sportfältsg.)
30/8 17.30 Birsta City Sundsvall (Gesällvägen 1)


Överraskningen för fánsen!


Kom ihåg att rösta!

Kom ihåg att rösta fram årets vinnare i Rockbjörnen. Som vi skrev i ett tidigare inlägg så är Ulrik Munther en av finalisterna i Årets Manliga liveartist och Årets genombrott. Man kan rösta fram till 24 augusti!

*Klicka på bilden för att komma till atfonbladet och rösta*


Ulrik göra en cover på New Shoes-Paolo Nutini?



Vi hoppas såklart att Ulrik gör en cover på denna låt!
Lyssna på New Shoes här:



Skulle Ulrik kunna göra en bra cover på denna? Kommentera vad ni tycker!

Ulrik Munther på twitter



Vad spännande undrar just vad det är för överrraskning. Tyvärr kommer vi inte vara i stockholm och se Ulrik! :(

Låtlistan till Ulriks album!

Nu är det riktigt nära snart kommer Ulriks album att komma ut!
Här är låtlistan:
1. Sticks And Stones
2. Boys Don’t Cry
3. King Of Our Days
4. Moments Ago
5. Kill For Lies
6. Fake It
7. Alburn Road
8. The Box
9. Heroes In Defeat (Change Your Mind)
10. Life
11. Born This Way (Bonus Track)

Länkbyte


*Klicka på bilden för att komma till deras blogg*


Ulrik Munther i en intervju av aftonbladet

Ulrik Munther är bekant för många. Men vem är han egentligen? För vissa är han killen bakom Lady Gaga-covern. För andra en stor idol. Några tänker fortfarande på "barnstjärnan från Lilla Melodifestivalen".

– Nu är det väl mest de som vill retas som säger så. Men det stör mig inte så mycket längre. Det har ju gått rätt bra för mig sedan dess och nu gör jag nya, lite äldre grejer.

Två år har gått sedan en 15-årig Ulrik Munther vann den unga musiktävlingen MGP Nordic. Sedan dess har han haft fullt upp med plugg, låtskrivande och konserter, bland annat i "Allsång på Skansen".

Via Gaga till Pride

När Ulrik Munther lade upp sin version av Lady Gagas "Born this way" på Youtube, var det bara en kul grej. Han anade inte videon skulle få närmare 900 000 visningar, eller att han skulle få spela låten på Pridefestivalen.

– Först tänkte jag: 'Vad kul att jag är bjuden till Pride! Vad har jag gjort för att förtjäna det?'. Sen kom jag på att 'Born this way' måste ha med det att göra. Den är ganska olik min vanliga stil, men eftersom den låter bra med bara akustisk gitarr till, är det en riktigt bra låt.

Nästa steg i karriären blir att släppa debutalbumet - en självbetitlad samling poplåtar på engelska. Ulrik Munther har skrivit vissa låtar själv, och vissa med proffshjälp. Han är spänd på responsen.

– Den största målgruppen är tjejer runt 15 år, tror jag, men det ska bli riktigt roligt att se hur de som inte är stora fans tar emot skivan - om den kommer att hyllas eller totalsågas.

Om skivan skulle få dålig kritik, tänker Ulrik Munther bara köra på.

– Då fortsätter jag på ett nytt album och hoppas att jag prickar rätt nästa gång. Man vill ju göra musik som andra gillar, men ändå ha sin egen nisch.

"Normal 17-åring"

Musiken och resorna från hemmet i Göteborgstrakten tar så mycket tid att Ulrik Munther troligen lämnar gymnasiet i höst. Han drömmer även om att flytta hemifrån.

– För att kunna ha det här som yrke behöver man gå all in, tror jag. Jag vill kunna ägna ännu mer tid åt nästa skiva, och verkligen gå upp på morgonen för att jobba med musiken.

Trots att han har fans som skriker, ber om kramar och skickar presenter och trots att hans helgnöje är att spela musik på scener runt om i landet, tycker Ulrik Munther att han är en "ganska normal 17-åring".

– Jag har fötterna på jorden. Jag hoppas att jag får fortsätta jobba med musik, men tänker inte så mycket på framtiden. Jag hoppas bara på att få leva ett gott liv, tjäna bra, träffa en snäll flickvän... Det vanliga.


Grattis på namnsdagen Ulrik!


Ulrik Munther en av finalisterna i RockBjörnen 2011


Ulrik Munther
, 17, har kammat hem en nominering i både Årets genombrott och Årets manliga artist. Den sistnämnda kategorin glädjer honom mest.

– Jag är ganska ny i spelet. Årets manliga artist känns jättekul. I den kategorin är det ju så många som kan komma med. Jag måste ha haft jättemånga bra fans som har röstat på mig.

”Hängivna fans”

Du tävlar mot bland andra Håkan Hellström ...

– Det är jättestort. Han har också mycket hängivna fans, men mina är minst lika bra och hängivna.

Vad betyder det här för din karriär?

– På min manager verkar det som att det är en väldigt big deal, säger Ulrik Munther.

I dag klockan tio på förmiddagen nollställs räkneverket. Nu måste det röstas igen för att den artisten man håller på slutligen ska vinna en Rockbjörn.

Ulrik Munther vill uppmana sina fans att delta med lika stor kraft som hittills.

– Jag vill tacka för alla röster och snällt be dem rösta ännu mer. Jag hoppas verkligen att de fortsätter, säger han.

Rockbjörnen Live går av stapeln den 31 augusti på Gröna Lund. Festen direktsänds på aftonbladet.se och dagen efter sänds ett sammandrag på Kanal 5.


RSS 2.0