Ulrik intervjuar...

.
När Charlotte Perrelli får svara på Ulrik Munthers ­frågor tackar hon nej både till ett koppleri­försök och en förfrågan om att förse Munther med ­efterfestdryck.


Jag skulle gärna vilja få lite tips från en Melodifestivalveteran om hur man bäst förbereder sig inför den här cirkusen?

– Du ska nog vara mentalt inställd på att bli en flickidol, och att ditt liv kommer att se lite annorlunda ut efteråt. Jag menar inte att du är okänd i dag, men schlagern har en extrem genomslagskraft som är svår att sätta sig in i innan man står där. Jag tror att du kommer att bli förbluffad över att inte bara småtjejer utan även gamla tanter känner igen dig.

Är det något särskilt man behöver tänka på ”utanför” scenen under festivalveckan?
– Det handlar nog mest om tillgänglighet. Det finns många som kört taktiken att inte prata med medier alls den veckan, men det tror jag inte är så framgångsrikt. Man får gå in i rollen och veta att man inte har så mycket fritid och ingen tid för sömn.

Hur ser du på förhållanden ­mellan äldre kvinnor och yngre män?
- Jag tror inte åldern har någon betydelse faktiskt. Det beror lite på, skiljer det tjugo år eller mer kanske jag inte tror så mycket på det, men några år spelar ingen roll.

Bra, min polare vill gärna dejta dig!

– Haha! Jag tror jag hoppar över det, han är nog lite för ung för mig.

Hur snabb är du på 100 meter med högklackat?

– Snabbare med klackar än utan tror jag!

Vad skulle du göra om du glömde bort texten?

– Jag är jättebra på att hitta på nya texter, jag bara blajar. Det har jag gjort tusen gånger, det är inget konstigt. Oftast blir det bara upprepningar eller ett mischmasch av det man minns, man glömmer ju aldrig allt. Det har aldrig hänt mig i Melodifestivalen, men många gånger i andra tv-sammanhang.

Tror du att du tar mig i armbrytning?
– Det är jag helt säker på! Jag tycker inte du ser så stark ut.

Är du bra på något annat än att sjunga, som folk inte vet om?
– Nja, det mesta har nog ­ältats tusen gånger ... jag kan inte komma på något specifikt. Baka, kanske, det tycker jag är kul! Det senaste jag bakade var muffins.

Kan du köpa ut åt mig om vi ses i finalen?
– Hahahaha! Jag önskar jag kunde säga ja, men det kan jag inte. Min trovärdighet skulle ­fullkomligt raseras. Du kanske kan få smaka lite av mig! Jag kan hålla dig under uppsikt under tiden.


Ulrik intervjuas!

.

Vad roligt att du ska vara med i Melodifestivalen, vet du vilken cirkus du har gett dig in i?

– Nej, det vet jag nog inte. Jag ska försöka ha så roligt jag kan. Hittills har det varit mycket att göra men inte extremt, jag har inte jobbat varje dag. Det kanske andra gör? Jag kanske är för lat ..

Hur känns det att vara favorit­tippad innan folk ens har hört din låt?

– Det känns ju väldigt bra. Jag har en stor skara fans, men just nu är min fanbase väldigt koncentrerad. De är mellan tio och arton, de flesta. Men annars är jag ganska okänd egentligen, och ändå favorittippad! Fast det viktiga är hur folk tippar efter att de hört min låt, tänk om de hör den och ändrar sig? Det vore egentligen bättre om alla trodde att det kommer att gå åt helvete, och så går det skitbra.

Är du nervös inför tävlings­momentet?

– Nej, inte än åtmin­stone. Men många har sagt att även om man från början inte tycker att det är att vinna som är grejen, så blir man tävlingsinriktad när man väl sitter där och väntar på rösterna. Jag kan tänka mig att det blir så även för mig! Men musik är ju inte samma sak att tävla i som ... som i går, när jag och Cissi Forss tävlade om att skala bananer på trettio sekunder. Jag förlorade.

Får du inte dåligt samvete när alla småtjejer ringer upp hela studie­bidraget för att du ska gå vidare?

– Jag tror att de ringer upp sina föräldrars telefonräkning, faktiskt! Och det får deras föräldrar ta upp med dem.

Trodde du att det var så mycket förarbete för de tre minuterna på scenen?

– Ja, jag har hört rykten om hur det är. Jag har nog förberett mig rätt väl, jag har ju gjort en del tv innan. Lilla Melodifestivalen var lite liknande: ”titta väldigt sött in i den här kameran nu!”. Det är inte helt nytt, vilket är skönt.

Var det en självklarhet för dig att ställa upp när detta kom på tal?

– Nej, det var det verkligen inte. Förra året fick jag frågan av Christer Björkman, och kände att det inte passade så bra. Jag hade inte tänkt göra det i år heller, men kände att fan, vi kör!

– Det finns för- och nackdelar. Jag tror att det är bra att jag inte är helt ny, jag kommer inte från ingenstans och Melodifestivalen är inte det enda folk förknippar mig med. Och allt beror ju på vad man gör av det. Återkommer man och kör schlagerdängor flera gånger kanske man får den stämpeln, men Melodi­festivalen har blivit bredare. ”Dead by april” är ju med i år, till exempel.

Vad tror du folk har för uppfattning om dig?

– Vissa tänker nog att jag är den lille killen som gjorde en cover på ”Born this way” – ”han heter väl Eric eller nåt ...”. Vissa undrar vem fan jag är. Sedan har jag mina hardcorefans som älskar mig över allt annat, och så finns det killarna som tycker att jag är bög och töntig, de är också väldigt goa! Man blir alltid missuppfattad på ett eller annat sätt i tidningar och intervjuer, och roligast av allt är att fansen tar allt på största allvar.

– En gång fick jag frågan om jag hade en flickvän, och jag svarade ironiskt att jag aldrig har haft ­någon. Det har levt vidare sedan dess, folk tror att jag aldrig haft en tjej!

Berätta om dina framtidsplaner/drömmar?

– Jag vill skriva låtar, uppträda för fans, tjäna lite pengar på det, och bo på något fint ställe. Det är väl allas dröm!


Nytt klipp på YouTube!

Japp, nu finns det ännu ett nytt klipp från våran YouTube-kanal UlrikMuntherForever! Checka in klippet här nedanför!

Ulrik på twitter!


1 månad kvar!

Ja, nu är det endast 1 månad kvar tills Ulriks 18:e födelsedag! Vi längtar, för det ska bli kul att få veta hur Ulrik kommer fira det..!

Idag kommer Glitter ut!.

Idag (17 januari) så kommer ett nytt nummer av Glitter ut. Där Ulrik är med. Så spring till närmsta affär och läs om Ulrik från A-Ö.

Nytt YouTube klipp!

Vi har nu gjort ännu ett YouTube klipp på våran kanal UlrikMuntherForever!
Vi har också planer för ytterligare ett klipp som kommer någon gång de två närmsta veckorna!


Kram!

Ulrik på facebook


Vilken fredag vet vi dock inte. Men vi hoppas såklart på att det är idag!


Vår YouTube kanal har fått...

..-över 1000 visningar nu. Vi har än så länge lagt upp 4 klipp men så fort vi har tid blir det såklart fler.
Vår YouTube kanal heter UlrikMuntherForever för er som undrar!
KRAM


Ulrik på twitter



Det gillas! :)

Ulrik på twitter!


Ulrik på twitter


Ulrik på facebook


Ulrik länkar till det här klippet:



PS. Ser ni våran nya design? Om inte, tryck f5!

RSS 2.0